• Deze online store is in het bezit van een SSL certificaat.

 • Wanneer je een bestelling wilt doen in onze online store kun je betalen met iDEAL, VISA, American Express, Paypal, of per bank overschrijving.


  Bank overschrijving

 • IBAN NUMBER: NL22TRIO0784902496   

 • SWIFT/BIC: TRIONL2U

  Attn. of Rianne de Witte

 • Triodos Bank Netherlands, Utrechtseweg 44, 3704 HD Zeist
 • iDEAL

  Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat je Direct koppelt aan jouw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoef je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.

  iDEAL is beschikbaar voor consumenten die internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers. Consumenten die internetbankieren, kunnen Direct gebruik maken van iDEAL.


  Paypal

  PayPal is dé veilige manier om online te betalen zonder je gegevens te delen. Koppel jouw bankrekening of creditcard en betaal in enkele klikken.


  Sofort banking

  SOFORT Banking is een betaalmethode die beschikbaar is in 9 Europese landen en is zeer populair in Duitsland. SOFORT is gebaseerd op het principe van een overboeking. Echter hoeft de klant de betaling alleen te verifiëren, net als bij iDEAL bijvoorbeeld. Gegevens als het bedrag, de omschrijving en de begunstigde staan al ingevuld. SOFORT voert de betaling vervolgens uit.